Tips til at spare penge i College ~ GoCollege.com

Der er meget der taler for interessant gange. Inflationen er høj, renten er lav, huspriser og husleje himmelflugt og lønninger er stagnerende. Det hjælper ikke det lille spørgsmål om at få selv. Budgettering er en masse som slankekure. Ligesom der er en masse forskellige typer af kost, der er forskellige tilgange til budgettering. Du nødt bare til at finde ud af den strategi, der virker for dig. Den bedste form for budget er den, du kan holde til.

Ønsker at købe et produkt — men kun efter dens pris falder under en bestemt tærskel? Mange add-ons og udvidelser kan spore Amazon priser for dig, og CamelCamelCamel er en af de bedste vi har fundet. Det vil spore priser over tid, sende beskeder når specifikke varer falder i pris, og meget mere. Når du tilmelder dig, kan du bruge tjenesten gratis online eller adgang sig igennem en plug-in i din browser, hvis du foretrækker.

Sætte det i en låst piggybank. Selvfølgelig skal du være i stand til at få dine penge engang, men du også ønsker at gøre det vanskeligt at bruge. Oprette en piggybank, der er svært at åbne. For eksempel kan du tage en gamle skotøjsæske, skære en lille slids i det, og pak det ind i gaffatape. Denne måde, det er let at få dine penge i, men svært at få det ud. Når boksen føles tung, tage det til banken og deponere det hele på én gang.

Se cirkulærer og tegn op for butik og virksomheden e-mail eksplosionerne alarmering tilhængere til specials. En flash salg fra Under Armour er hvordan Tara Barnetas af Centereach, New York, med fire børn i alderen 9 til 13, fik nye rygsække for $33 hver der normalt detailhandel for tættere til $90. Jeg var ligesom, ‘Score!’ “siger hun.

Valentinsdag middag betyder at være pakket kind til kind med andre smooching par. Hvorfor ikke gøre et vanvittigt brud med traditionen og og gå ud på en af de øvrige 364 nætter af året? Endnu bedre, tilberede din elskede ‘s foretrukne måltid, eller tag nogle high-class grillbarer og et par flasker vin til et afsides sted.

Efter sin eksamen jura og vide noget om privatøkonomi besluttede jeg at starte en blog om min studerende lån gæld. Siden da har jeg betalt $100 k + i gæld (og optælling), forlade mit job som advokat til at blive en finansiel planlægger og suppleret min indkomst af blogging.

Start med et budget. Uanset om du laver en masse penge eller lidt penge, du har brug for et budget at vide hvor du skal hen. Tænk på dit budget som din finansielle køreplan for din fremtid. Hvis du skulle nogle, hvor du har aldrig været, du ville ikke starte ud bare kører, ville du? Det er usandsynligt. Det ville være spild af tid og gas at gøre. Det samme gælder for din økonomi. Hvorfor vil du fortsætte med at arbejde uge efter uge uden at tage nogen tid at planlægge, hvordan du vil bruge dine penge, du har arbejdet så hårdt for? Budgettering kan hjælpe jer lave netop at. Oprette et budget en prioritet, så du ikke spilder tid på at arbejde og de penge du tjener. Selv om du er single og tror ikke, du gøre penge nok, du har brug for et budget at vide hvor pengene bliver brugt.

Det tog mere end et år at sortere ud detaljerne. Ved hjælp af en sweepstakes model, Walmart var i stand til at arbejde omkring lotteri restriktioner: selv om den føderale lovgivning Commonwealth havde bakket for at fremme og lette præmie-besparelse lotteri eksperimenter gik igennem, venter på alle 50 stater til at vedtage specifikke ændringer ville have bremset tingene. Og Walmart kunne rulle ud tanken på en skala, få virksomheder kunne matche: 90 procent af amerikanerne bor inden for 15 miles af en Walmart.

Problemet med ikke at have tilstrækkelig opsparing er, at du aldrig vide, hvornår en nødsituation kan strike. Du kan miste dit job, bliver syge eller befinder dig selv en stor hjem reparation, der simpelthen ikke kan udskydes – og hvis du ikke har tilgængelige penge, du kan ende op i alvorlig gæld med en lige så alvorlig sort mærke på din kredithistorie. Hvis du endnu ikke har $1.000 til dit navn, er her et par måder at arbejde mod dette mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published.