Apple IPhone X strategi snubler, men højere priser sandsynligvis holdt salg oven vande

For dem af jer der gør det til en vane at hente sange til din iPhone, vil du være glad for at vide, at der er billige muligheder. Hvis du ønsker at købe din telefon med iPhone opnormere plan, du bliver nødt til at gøre det på Apple kw butik eller i Apple Store iOS app T-Mobile kunder ikke kan få iPhone opgradere Program gennem app-du nødt til at gå til en butik for at tilmelde dig i T-Mobiles egen opgradering prog RAM (som er det væsentlige identiske med Apple’s).

Og mens der var berettigede klager om mange af enhederne (computere mangler havne, at iPads er absolut ikke computere kw, ure er nicheprodukter), Apple havde et fremragende år, vender tilbage til vækst i omsætningen, og sælger nogle 216 millioner iPhones i processen.

Efter den første bølge af krav er blevet opfyldt, markedet nu bekymringer at den høje pris på iPhone X priser kan svække efterspørgsel i første kvartal,”Zhang Bin, en analytiker hos Sinolink kw Securities Co, sagde i en mandag, tilføjer, at håndsættet shipping kunne dyppe til 35 millioner, hvilket ville være 10 millioner mindre end tidligere anslået, Bloomberg rapporterede.

Vi tror, det mest bemærkelsesværdige træk ved 7 for mange mennesker, der kommer fra en ældre iPhone er officielle vandtæthed (i modsætning til den uofficielle vandtætheden af 6s modeller). IPhone 7 har en IP (ingress kw beskyttelse) rating af IP67, hvilket betyder, at telefonen skal være uigennemtrængelig for sprøjt og tilfældige vandskade, og bør være i stand til at overleve et fald i swimmingpool, spabad, eller — lad os se det i øjnene – på toilettet.

At miste kendte, som pålidelig elementer Touch ID fingerprint skanner, knappen hjem; at indføre nye metoder til navigering og oplåsning telefonen – og opladning kw meget mere for rettigheden – synes risikabelt for en virksomhed, der allerede trampede banebrydende ved at afskaffe den traditionelle hovedtelefonstik sidste år.

Om tredjeparts-apps har forsøgt at kopiere denne funktionalitet uden for iMessage, føler vi dens vedtagelse ville blive kraftigt forbedret, hvis Apple åbnet det kw til sit klip app, for eksempel, eller ideelt til tredjeparts-apps som Facebook og Instagram, så du direkte bruge Animojis inden for din favorit apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.